Produkter for brunette kake (13)

BABÀ KAKE

BABÀ KAKE

Mel "O", pasteurisert eggeblanding, smør, fett og vegetabilske oljer, sukker, ølgjær, salt. FYLL: Krem, sure kirsebær. LAGE: Vann, sukker, rom.
Den Brune

Den Brune

En varm brun øl som vil overraske med sin fylde og delikate sjokoladenoter Maltet med sjokoladenoter og brente toner. Veldig fruktig med en svært subtil blomsteraktig avslutning. En konfektaktig side som gir en sødme. Veldig balansert og fin Stil: Brun Øl Alkohol: 6.4° Malter: Pilsen, München 25, Kloster og Hvete Humle: Golding, Challenger og Strisselspalt IBU: 21 Retter: Welsh, Flammsk karbonade, Daube, Vilt, Foie Gras Ost: Reblochon Dessert: Sjokoladeaktige
Rafael Kake

Rafael Kake

En deilig smak som kombinerer myke mandelkake-lag med en spesiell mousse imellom og dekket med kokos, laget med profesjonelle oppskrifter.
Sjokolademousse

Sjokolademousse

pisket smør med en ultra kremet og smeltende mousse, sammensetningen er tilpasset ansiktshuden. Sjokolademoussen vil glede deg både med sin tekstur og sammensetning, sin naturlige kakaoduft og sin farge som vil fremheve hudtonen din.
Kake

Kake

En vakker, fyldig kake, rik på egg og smør. Smaker: naturell, sitron, sjokolade. Andre smaker tilgjengelig på forespørsel.
Friske Fondanter

Friske Fondanter

Fondant i form av en rund eller rektangulær vaffel, omtrent 10g Fondanten brukes med en duftbrenner for å parfymere interiøret ditt.
Kremen

Kremen

En av de mest konsentrerte referansene i vårt sortiment! Vi har valgt spesifikke blomster for å lage dette, skuffen som utgjør det, blir sakte oppvarmet, formet og håndmalt i form av en TempleBall. Optimal skjæringstemperatur 25-30°C Skjærings-/detaljtips Form små Templeballs for hånd ved romtemperatur, og pakk dem deretter inn i plantebasert cellofan. Variasjon i tekstur Avhengig av produksjonsdatoen for en temple ball, kan teksturen endre seg litt og bli hardere; det er bare å varme kjernen til 25-30°C for å oppnå en passende tekstur for detaljering. KONSERVASJON Type konservering Vakuum for å bevare terpener Optimal lagringstemperatur 15-20°C Lagringssted Unngå kontakt med lys, fuktige områder, for store temperaturvariasjoner samt eksponering for luft. Hovedkanabinoid: CBD Total 24,29% Mindre kanabinoid: CBG Total 0,40% Utseende: Mørk brun Tekstur: Myk/Fet Produktklassifisering: Samling Filtreringsmaske: 120 mikron Type trykk: Håndmalt Pakking: Temple Ball på 250g i plantebasert cellofan Grunnleggende variant: Futura 75 Franske analyselaboratorier: Test-CBD
Matkutting

Matkutting

Som verdensledende innen ultralyd matbehandling, kan du stole på ren skjæring av ost, barer, kaker, smørbrød og paier. Erfaring, kunnskap & engasjement Som verdensledende innen ultralyd matbehandling, kan du stole på oss: Over 30 års erfaring, vi leverer med suksess til noen av verdens største matprodusenter. Lokale applikasjonseksperter spesialiserte for matindustrien, er tilgjengelige for deg i Nord-Amerika, Europa og Asia. Vi støtter deg med alle dine tester, innkjøp, integrasjon og service, enten på stedet hos deg eller i en av våre globale Dukane-fasiliteter. Produkter spesialdesignet (og bevist) for kontinuerlig bruk 24/7 og bygget for å motstå de spesifikke utfordringene i matindustrien.
Rundkniv | Industrielle kutte-løsninger | Høy presisjon | Tungstenkarbid | HSS

Rundkniv | Industrielle kutte-løsninger | Høy presisjon | Tungstenkarbid | HSS

Runde Kniver - Høy Kvalitet Materiale og Løsninger Materialvalg: D2 Verktøystål M2 HSS Karbonstål Rustfrie stål (300 og 400-serien) Tungstenkarbid Keramikk och mer... Produksjonsegenskaper: Ulike produksjonsstørrelser Belegg alternativer Tannete eller Tannløse skjærekant Enkelt eller dobbelt skrådesign HRC-verdier tilpasset materialet Tilbyr overlegen ytelse og lang levetid for industriell kutting.
Kakeboks

Kakeboks

Vår kakeboks er ideell for dine desserter som: Mini cheesecake, fondant eller andre.
Fantasi

Fantasi

Fantasi
Bryllupskake

Bryllupskake

<22% CBD | 1 & 2 g Aroma: Aktiverende Fruktig
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039